NOVI PROBLEMI ZA GUARDIOLU! Prava mala bolnica postala je veliki problem za Manchester City

Wikimedia Commons

Iako Pep Guardiola može biti zadovoljan nakon pobjede nad Portom u prvoj utakmici ovogodišnje Lige prvaka, osmjeh s lica sigurno mu je skinula nova ozljeda njegovog igrača.

Brazilac Fernandinho koji je ušao u igru pred sam kraj utakmice na terenu nije dočekao kraj već je morao napustiti teren zbog ozljede noge.

‘Loše vijesti. To je ozljeda koju je imao i ranije. Neće ga biti dugo vremena’, rekao je Pep za BBC nakon utakmice te poslije precizirao koliko je to dugo,

‘Mislim da ga neće biti četiri do šest tjedana. To je velik udarac za nas zbog velikog broja utakmica i nedostatka igrača.’, pojadao se Španjolac nakon nove ozljede njegovog igrača.

Na Cityjevu popisu ozlijeđenih već su Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus, Nathan Ake, Benjamin Mendy i Aymeric Laporte, a momčad će do kraja studenog igrati dvije utakmice tjedno.



“De Bruyne i Laporte bi se u četvrtak trebali vratiti treninzima, pa ćemo vidjeti u kakvom su stanju do subotnje utakmice s West Hamom. Dvojica nam se vraćaju, ali ostali smo bez još jednoga i to je loše. Raspored je tako zahtjevan da trebamo sve igrače”, razočaran situacijom s ozljedama završio je pressicu Guardiola.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI