(VIDEO) OBJAVLJEN ZADNJI VIDEO MARADONE PRIJE SMRTI: Evo što je Diego rekao

Crónica TV iz Argentine došla je u posjed videa Armanda Diega Maradone, za koji se vjeruje kako je posljednji koji je snimljen dok je nedavno preminuli nogometaš bio na oporavku nakon operacije kod svoje kuće.

Maradonina smrt još uvijek izaziva kontroverze, a osoba koja se najviše nalazi na udaru javnosti je njegov privatni liječnik Leopold Luque, koji je u javnosti proglašen za glavnog krivca zbog neadekvatnog liječenja Argentinca.

U ovom videu Maradonina djevojka Veronica Ojeda snimila je “Malog zelenog” kako šalje videoporuku Luque nakon što je pao razbio glavu.

“Pao sam i lupio glavom, ali sve je u redu. Znaš da ne volim intimne trenutke, ali kada se zbližim s nekim, izađem iz svoje zone ugode. Šaljem ti poljubac, Luque. Leopoldo Jacinto Luque”, rekao je Maradona koji zvuči dosta nerazgovijetno.

Podsjetimo, Luque je nakon što je Maradona preminuo bio na putu prema njemu, a tada je očito ljutit na neodgovornog Maradonu rekao:



“Smiri se. Na putu sam prema njemu. Čini se da je debeli mrtav. Objavi da je mrtav. Čini se da je imao srčani zastoj. Nemam pojma što je napravio. Na putu sam prema njemu, idiot.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI