OLAKŠANJE ZA VATRENE: Dalić dobio vijest koju je želio čuti!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nakon informacije da Hrvatska u dolazećim utakmicama neće moći računati na Ivana PerišićaMarcela Brozovića i Milana Badelja, trojac Vatrenih koji igra u talijanskim klubovima ipak će, po svemu sudeći, biti na raspolaganju Zlatku Daliću u srijedu u prijateljskoj utakmici u Turskoj.

Perišić, Brozović i Badelj potom će konkurirati i za dva hrvatska nastupa u europskoj Ligi nacija. U subotu je na rasporedu gostovanje u Švedskoj, dok će idućeg utorka (17.11.) Hrvatska na Poljudu ugostiti Portugalce.

Perišić, Brozović i Badelj bili su pod upitnikom poslije vijesti da su u Italiji upalili crveno svjetlo za odlazak igrača iz tamošnjih klubova na okupljanja njihovih reprezentacija. No, kako javljaju 24sata, sva trojica bit će u konkurenciji za nastup već u srijedu protiv Turske u Istanbulu.

Brozović je u ponedjeljak bio u zagrebačkoj zračnoj luci “Franjo Tuđman” odakle dio reprezentativaca kreće za Tursku, Perišić se ondje očekuje izravnim letom iz Italije, dok je Badelj uoči okupljanja stigao u Zagreb, gdje je, pišu 24sata, bio u nedjelju navečer.

Hrvatska će, tako, u dolazećim utakmicama biti s trojicom svojih važnih aduta u veznom redu i na krilu, što bi trebalo olakšati posao u susretima koji će ovog i sljedećeg tjedna donijeti puno izazova.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI