OPLEO PO SUĐENJU NAKON DINAMA: ‘Rekao sam da će se početi kemijati’

Dinamo je u utakmici koja je bila nevjerojatno napeta u Velikoj Gorici s 4:3 svladao Goricu u prvom kolu nastavka hrvatskog prvenstva, sveukupno 17. u ovoj sezoni.

Bio je to susret o kojem će se još pričati. Među stvarima koje dolaze u fokus, domaću Goricu pogodili su penal kojim su Plavi došli do izjednačenja zaslugom Petkovića, a zatim i odlučujući gol Theophile-Catherinea u sudačkoj nadoknadi.

Nezadovoljstvo Gorice je u razgovoru za Večernji list približio predsjednik kluba Nenad Črnko, koji je kazao da je po tijeku igre Dinamo zaslužio ovu pobjedu, no neke stvari ipak su zaboljele domaću momčad.

Što je prvi čovjek kluba iz Velike Gorice sve zamjerio sucima? Za Večernji je istaknuo kriterij koji je bio na štetu njegovog kluba u posljednjih 20 minuta, zatim i penal, a onda još i posljednji gol kojim je Dinamo došao do slavlja.

Kod tog trenutka, Črnko smatra da je slobodan udarac nakon kojeg je Theophile-Catherine zabio za pobjedu bio izveden s pogrešnog mjesta.



‘Najgore od svega mi je što sam ja jučer pogodio sve kako će se odvijati. Ja sam jučer rekao ili će nam isključiti igrača do kraja utakmice, odnosno, do 70. minute, a nakon toga će se početi kemijati’, istaknuo je Goričin predsjednik.

Črnko je u svojoj priči za Večernji istaknuo da ga je pogodilo što je Mario Zebec, koji je sudio ovu utakmicu, redovito na strani u kojoj je Gorica zakinuta protiv zagrebačkih Plavih. Takav slučaj vidio je i ovog puta, zbog čega je zaključio da je Dinamo imao 12, a ne 11 igrača na terenu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI