OSTAJE ILI ODLAZI? Hajdukov talent privukao pažnju, otac otkrio detalje

Nakon što je Napoli pokazao interes za dovođenje Marija Vuškovića, Hajdukovog 19-godišnjeg obrambenog igrača, o priči za zanimanje za mladog hajdukovca izjasnio se i njegov otac Danijel Vušković.

Razgovarajući za Calciomercato.it, Vušković stariji rekao je da zna za interes za dovođenje njegovog sina, dodajući da je riječ o nekoliko klubova iz Italije.

‘Postoje tri ili četiri velika kluba. Imena? Ne bih o tome iz poštovanja prema klubovima koji se zanimaju za mojeg sina, ali znam da su zainteresirani’, rekao je Vušković stariji, ističući da nije bilo izravnog kontakta s Napolijem, ali informacije je doznao zahvaljujući nogometnim agentima s vezama između Hrvatske i Italije.

Vušković stariji vjeruje da bi Serie A bila veliki korak u karijeri za njegovog 19-godišnjeg sina, člana hrvatske U19 reprezentacije. Hoće li se taj posao ostvariti, za sada još nije poznato.

‘Nama je lijepo u Splitu, da budemo jasni, ali vidjet ćemo hoće li se nešto dogoditi i hoće li biti pomaka’, dodao je Vušković stariji, spominjući i da bi Hajduku dobro došlo punjenje blagajne novcem od transfera.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI