OVO NIJE UGODNO ČUTI: Rafalna paljba po Modriću nakon poraza od Atlethica! Navijači i mediji ga nisu nimalo štedjeli

screenshot

Svi nogometni fanovi već su vidjeli i priželjkivali novi El Classico, nedjeljni okršaj Barcelone i Real Madrida u finalu španjolskog Superkupa. No sinoć tako nije mislio Athletic Bilbao i njegovi igrači koju su priredili veliko iznenađenje i pobjedom 2:1 izbacili Modrića i društvo i ušli u finale i okršaj s Barcelonom.

Junak za Baske bio je Raul Garcia koji je s dva pogotka u prvom poluvremenu šokirao Kraljevski klub. Real je u drugom poluvremenu uspio smanjiti  golom Benzeme na 2:1 i unatoč svim naporima da izjednači nije u tome uspio.

Naš Luka Modrić na terenu je bio do 67. minute kad ga je zamjenio Fede Valverde. No unatoč silnim pohvalama na svoj račun posljednjih mjeseci sinoć je Luka bio izložen kritikama od strane medija i navijača. Naravno kad Real izgubi slijedi teška rafalna paljba po Realu i njihovim igarčima

Tako najčitaniji španjolski list Marca smatra da je Modrić odigrao jednu od najlošijih utakmica za Real ove sezone.

U podužem tekstu u kojem novinari i posjetitelji Marcinog portala  vrednuju učinak igrača na terenu za igru Luke Modrića piše:



“Real je trebao Hrvata koji briljira, u njegovom najboljem izdanju. Međutim, Modrić je bio daleko od toga. Igrao je stidljivo, tiho i nevidljivo. Koliko Modrić znači Realu i koliko je momčad patila zbog njegove lošije igre najbolje se vidjelo nakon pola sata igre. Tada je Modrić nakratko živnuo i odmah se i cijeli Real razbudio. Ipak, Modrić se brzo vratio sivilu koje je obilježilo ovaj njegov nastup pa je u 67. minuti poslan na tuširanje.”, stoji u tekstu Marce.

Prema Modriću ali i Zidaneu nisu bili blagonakloni niti navijači Kraljevskog kluba. Za najgoreg pojedinca na terenu izabrali su uvjerljivo stratega Reala Zidanea, Nakon njega najgorim smatraju Hazarda koji je već ionako konstantno na udaru kao jedno ogromno a skupo plaćeno igračko razočaranje.

Iza njih dvojice navijači su stavili upravo našeg reprezentativca. Ta činjenica zasigurno nije ugodna nakom silnih pohvala koje je s pravom zarađivao u proteklom razdoblju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI