OZARENI BJELICA NAKON RAZBIJANJA RIJEKE: Sjajna najava za eurokršaj s Baselom!

Foto: Pixsell

Nenad Bjelica i Osijek pomeli su Rijeku s 3:0 u Bjeličinom debiju na klupi i on nije mogao imati niti poželjeti bolji start na klupi.

Bila je ovo ujedno i prva pobjeda sezone za Osječane nakon dva remija i poraza od Hajduka u Gradskom vrtu.

“Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom jer, osim dva gola, imali smo jednu-dvije jako dobre situacije, a suparniku nismo dopustili ni jedan opasan udarac”, kazao je Bjelica o utakmici te dodao: ‘Kao da se uvukao neki strah nakon njihove dvije dobre akcije. Možda im je u glavi bila ona utakmica s Rijekom kada su vodili 2:0 pa je Rijeka preokrenula, ne znam, ali treba raditi na tim stvarima. Visio je gol u zraku sve do zamjena koje smo napravili” istaknuo je Bjelica.

Osijek je cijeli nastavak utakmice odigrao s igračem više jer je Rijekin Zoran Arsenić dobio izravni crveni karton u 36. minuti.

Strijelac prvog gola Vedran Jugović bio je zadovoljan prvim trijumfom sezone u prvenstvu i prvim pod trenerskom palicom Nenada Bjelice.



“Pobjeda je zaslužena, što se vidi i na rezultatu. Dominirali smo od početka jer smo se postavili kako treba. Nismo težili kompliciranju, nego smo igrali što jednostavnije. To je ono što je trener tražio od nas. Ovo nam je jedan veliki poticaj za dalje”, kazao je veznjak Osijeka, koji je zabio i Hajduku u porazu u drugom kolu.

Nakon Rijeke Osijeku slijedi europski ispit protiv Basela u četvrtak u drugom pretkolu Europske lige. Švicarski klub je prije mjesec dana igrao četvrtfinale spomenutog natjecanja, a da nisu u pravoj formi za novu sezonu pokazala je prijateljska utakmica protiv njemačkog prvoligaša Saarbrückena u kojoj su poraženi s velikih 5:1.

“Svi znamo što nam Basel nosi i da je to jedna velika utakmica protiv jakog protivnika. Mi smo u ovoj utakmici pokazali da smo spremni i da imamo što reći na našem terenu”, podvukao je Jugović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI