PERIŠIĆ BOCNUO BIVŠEG HRVATSKOG IZBORNIKA: ‘Nije bilo lako, imao sam problema s njim’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je prošle sezone bio posuđen Bayernu, Ivan Perišić ostaje u milanskom Interu, klubu u kojem je pod ugovorom. Milanski klub čekao je ponudu koja bi ga mogla zadovoljiti, pričalo se o 15 milijuna eura, no hrvatski reprezentativac do daljnjega će biti u planovima Antonija Contea.

Perišić je spreman boriti se za svoje mjesto u Interovoj momčadi, čini se da ga i trener želi, a s takvim motivom, moglo bi biti na tragu završetka prošle sezone u Bayernu. Epizodu u Bavarskoj završio je naslovom u Ligi prvaka, a uz naslove u njemačkom prvenstvu i kupu, takav kraj bio je puno ljepši od početka.

Rano u sezoni bilo je nesuglasica s Nikom Kovačem, no sve je krenulo u drugačijem smjeru nakon što je nekadašnjeg hrvatskog izbornika naslijedio Hansi Flick.

‘U početku nije bilo lako. Imao sam u startu razmirica s trenerom, a nakon toga u veljači sam ozlijedio gležanj’, rekao je Perišić razgovarajući za Inter TV.

‘Unatoč svemu, digli smo se iz nevolja i osvojili smo sve što smo mogli. Osobno sam imao fenomenalnu godinu, osvojio sam tri naslova s odličnom momčadi’, dodao je hrvatski reprezentativac, koji će slične uspjehe tražiti u milanskom crno-plavom dresu.



Perišić ostaje, ali Marcelo Brozović uskoro bi mogao zaigrati u novom dresu. Kako se prijelazni rok približava kraju, iz Italije su stigle vijesti da je PSG zainteresiran za Brozovićevo dovođenje iz Intera, a put Pariza mogao bi i njegov suigrač Radja Nainggolan.

Hrvatski reprezentativac pristigao je u Inter na početku 2015., ondje se već udomaćio i volio bi ostati, ali pitanje je hoće li biti u Conteovim planovima.

U toj priči uskoro možda više neće biti ni slovački stoper Milan Škriniar, kojega želi Tottenham. Ipak, Inter ga ne želi pustiti samo tako. U Milanu traže 60 milijuna eura, a dio odštete potrošili bi za pojačavanje obrane dovođenjem srpskog reprezentativca Nikole Milenkovića iz Fiorentine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI