Policija u Tomislavgradu privela 16 mlađih muškaraca: U pitanju su navijači Torcide?

Policija u Tomislavgradu privela je 16 mlađih muških osoba s područja Mostara, Širokog Brijega, Ljubuškoga, Posušja, Metkovića, Splita i Tomislavgrada.

Razlog privođenja je paljenja baklji, nošenja šipki, uništavanja vozila te napada na prolaznike koji su u to vrijeme zatekli u glavnoj tomislavgradskoj ulici “Mijata Tomića”, a kako navode iz policije, 16 mladića od 18 do 27 godine policija je privela u nedjelju oko 20.30 sati.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, radi se o jednoj od navijačkih skupina splitskog Hajduka koji su po ulicama i ugostiteljskim objektima tražili sukobe sa simpatizerima i članovima navijačke skupine zagrebačkog Dinama.


Policija je također izvijestila kako su svih 16 osoba noć provele u prostorije Policijske postaje Tomislavgrad, a MUP Hercegbosanske županije provodi kriminalističku obradu nad više osoba s područja zapadne Hercegovine zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili KD “Nasilničko ponašanje”.

Do ovog trenutka, Torcida se nije još uvijek službeno izjasnila. Ukoliko pošalju priopćenje, objavit ćemo ga naknadno.Facebook Comments

Loading...
DIJELI