POMRAČENJE UMA LIONELA MESSIJA: Ovo od njega još nismo doživjeli! Padale su teške riječi i uvrede

hns

Lionel Messi napadnut je sinoć verbalno, a umalo i fizički nakon utakmice Bolivija – Argentina u La Pazu u sklopu kvalifikacija za SP 2022.godine.

Argentincima je to prva pobjeda u gostima kod Bolivije nakon čak 15 godina, a ako znamo da su tamo specifični uvjeti  i igra se na nadmorskoj visini od 3500 metara nije čudno što se teško dolazi do pobjede.

Argentina je tamo čak prije nekoliko dana godina doživjela debakl izgubivši sa 6:1.

Utakmica je bila sjajna no glavna priča nakon svega je incident i metež koji je nastao nakon posljednjeg sudačkog zvižduka,  a Messi je  sve zakuhao sa jednim od trenera u stručnom štabu protivničke selekcije, Lucasom Navom.

Messi je nakon utakmice u naletu bijesa prigovorio Navi zbog činjenice da je tijekom  kompletne utakmice dobacivao sa klupe, a zatim je ovaj odlučio da krene prema njemu i da se obračuna sa njim. Odje*i, koji ti je vrag ćelavi ku*vin sine”, urlao je Messi prema Navi, dok se ovaj pokušavao potući s njime.



Zaustavili su ga reprezentativci Bolivije i Argentine. Smirivali su ratoborni dvojac, baš kao i napadača domaće momčadi Marcela Martinsa, koji je također bio ratoboran.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI