POSLJEDNI MOMENTI ZLATKA KRANJČARA: Brat otkrio kako ih je proveo

Prerani odlazak bivšeg hrvatskog izbornika šokirao je mnoge ljubitelje nogometa, ali i hrvatsku javnost.

Stoga je manje poznato da je Cico imao starijeg brata s kojim je proveo posljednje mjeseci života, iako se nisu pretjerano družili kroz razdoblje od 30-tak godina.

Damir Kranjčar svoj je život počeo graditi u Nizozemskoj, a kasnije se vratio u Posedarje gdje je u obiteljskoj kući svojih roditelja provodio vrijeme, gdje ga je i Zlatko posjećivao.

Kako je Damir za Večernji list rekao, rijetko su se viđali kad je on živio u inozemstvu.

Kako su počeli ponovo provoditi vrijeme zajedno, Damir je uočio kako Cico polako ima određenih zdravstvenih problema.



“U jednom trenutku zaklecala su mu koljena, izgubio je ravnotežu te nije mogao stati na jednu nogu, počelo je oticanje. Iako je došao brzo sebi, i dalje je bilo zabrinuto stanje. Sve se to ponovilo još i početkom prošlo mjeseca kada je izgubio svijest i srušio se u kući. Kolima hitne pomoći u zadarsku bolnicu te mu je tlak bio potpuno preokret, a šećer izvan normalnih vrijednost”

Kako je tada izjavio dr. Nakić, ako izdrži prva tri dana postoje šanse da se oporavi, a Damir tvrdi kako je tako i bilo. Nakon tri tjedna izašao je iz bolnice i Niko ga je prebacio u Zagreb.

Stanje mu se navodno pogoršalo jer je pokupio neku bakteriju, a nije imao nikakvih rana ili nešto slično. Damir je izjavio kako ne može opisati trenutak kada je ga Niko nazvao jer su to ipak rijetko trenuci da ga zove. Čim je vidio njegov broj, znao je da nešto nije u redu.

Druženja sa svojim bratom vrlo rado se sjeća:

“Dok je bio sa mnom, malo smo se i zezali, govorio sam mu kako ću ja prije njega otići jer je bolje da on meni bude na sprovodu nego da je obrnuto. Na to mu je Cico odgovorio kako će ipak on njega nadživjeti jer takvi ljudi kao Damir su biljke koje ne venu.

Za kraj je izvodio Damir dok je Cico još igrao aktivno nogomet i dok je živio u Zagrebu da nije propustio niti jednu utakmicu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI