Povratak otpisanog među Tricolore: Benzema se vratio, Deschamps je lukavo odgovarao na pitanja te poručio kako je Francuska na prvom mjestu

Instagram: Karim Benzema

Karim Benzema, jedan od najboljih francuskih napadača, nastupao je za tu reprezentaciju u periodu od 2007. do 20145. godine te je u tom periodu nastupio za Tricolore u 81 utakmici te zabio 27 pogodaka.

Francunski nogometni savez 2016. godine nije uvrstio napadača na Euro koji se igrao u njihovoj državi.

Na Benzemu nisu ni računali nakon što je izbačen zbog afere ucjenjivanja suigrača Valbuene, a radi se o slučaju starom šest godina gdje se sumnjiči napadača Real Madrid da je od Valbuene tražio 150 tisuća eura kako u javnosti ne bi izašle snimke njegovog seksualnog odnosa s nepoznatom osobu.

Deschamps je komentirao povratak Benzeme.

“Neću niti vama niti ikome drugome otkrivati detalje. Znate da je najvažniji korak bio taj da smo se našli i porazgovarali. Bez toga ništa ne bi bilo moguće. Ovdje ne govorimo o Didieru Deschampsu kao čovjeku, već o Didieru Deschampsu koji je izbornik. Imam posao. Već sam ranije rekao, a sad ću ponoviti ono što je ljudima tako teško shvatiti: mene ne zanima osobna situacija”, rekao je izbornik Tricolora.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI