PREDSJEDNIK HAJDUKA POSLAO PISMO KOJE ĆE ODJEKNUTI: Ovo je ono što su navijači i Torcida željeli čuti!

Splitski Hajduk izašao je iz nikad rezultatski gore 2020.  Novi predsjednik Lukša Jakobušić slaže jedan sasvim novi Hajduk, a s početkom godine a i ususret 110. rođendanu kluba nastavlja se akcija učlanjenja u klub.

Stoga je predsjednik HNK Hajduk Lukša Jakobušić poslao  pismo svim navijačima Hajduka. Ono je objavljeno unutar poziva svim navijačima da se učlane u klub u 2021. godini. Prenosimo ga u cijelosti:

“Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta’, piše Jakobušić.

“Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni… Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu”, napisao je predsjednik Hajduka.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI