PSG SLAVIO NA VELODROMU: Čaleta Car ništa nije mogao protiv nestvarnog Mbappéa i društva

Sinoć je u derbiju 24. kola Francuske lige PSG  u gostima svladao svog najvećeg rivala Marseille s 2:0, koji je s ovom pobjedom pobjegao Monacu našeg Nike Kovača za tri boda i nastavljaju potjeru za Lyonom i Lilleom.

Parižani su pobjedu u ostvarili u prvom dijelu utakmice kada je već u devetoj minuti na dodavanje Argentinca Di Marie Mbappé poslao prvu loptu u mrežu Marseillea. Na drugi pogodak se nije trebalo previše čekati pošto se u 24. minuti dvoboja u strijelce upisao Icardi koji je postavio i konačni rezultat susreta.

PSG se tako osvetio za poraz od Olimpiquea u prvom dijelu sezone kada su bili poraženi na domaćem terenu s 1:0, a to je bila prva pobjeda Marseillea nad Parižanima nakon devet godina.

Ovu utakmica je obilježilo ostvarenje Mbappé koji je s 22. godine postigao 150. golova u Francuskoj ligi, a nakon susreta je izjavio:

“Za nas je najveći mogući mir činjenica da je Neymar rekao kako voli PSG, kako želi ostati. Svi znaju koliko je on bitan za nas. Nadam se da će Neymar i dalje pisati povijest kluba još godinama.”, rekao je Mbappé.



Hrvatski reprezentativac Duje Čaleta Car odigrao je cijeli susret za Marseille, ali ni on nije mogao ništa protiv Mbappéa i društva.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI