RASPRODAJA U MAKSIMIRU! Po očekivanju posrtaj u Ligi prvaka otvorio ‘butigu’

Već se mjesecima priča o jednom od dragulja iz Dinamove riznice, Jošku Gvardiolu, koji ne izlazi iz misli ponajprije Leedsa i RB Leipziga. Te dvije momčadi pokušale su dovesti super talentiranog mladića i nakon dugog premišljanja, ali očekivano najavama, branič je odabrao destinaciju gdje ga čeka bivši suigrač Dani Olmo.

Uz sve faktore koje su odvele Joška u RB Leipzig vjerojatno je prisutnost Olma u svlačionici bila jedna od prevaga kod Gvardiola da izabere Njemačku momčad.

Po pisanjima Joško bi trebao ostati u Dinamu do kraja ove sezone no pretpostavljamo, ako se ne dogodi “prezimljenje” u Europi, kako će Gvardiol otići iz Dinama na zimu.

Dinamo će za osamnaestogodišnjaka dobiti 19 milijuna eura plus još ponešto bonusa kroz godine ugovora i postotak od budućeg transfera. Ovim poslom Dinamo je osigurao financije za sezonu ali najavljuje se još odlazaka ispod maksimirskih tribina.

Tako se zna da momčad mogu napustiti što se ostalih tiče, Amer Gojak, dok za Antonija Marina dosad nije došla ponuda koja bi zadovoljila Dinamo. Hajrović i Atiemwen, treniraju i čekaju povoljnog kupca dok se još priča o odlasku Dilavera u Tursku.



Treba napomenuti kako je mladi napadač Sandro Kulenović otišao u Rijeku, a ako dođe ponuda za nekog “kapitalca” koja bi zadovoljila apetite kluba i igrača možemo biti sigurni u realizaciju takvog posla.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI