RASTAO U DINAMU, A BIRA SRBIJU: Otac tvrdi da nije dobio hrvatski poziv!

Đuro-Giulio Đekić, 15-godišnji igrač zagrebačke Lokomotive, mogao bi nastaviti svoj put u reprezentativnim mlađim dobnim kategorijama igrajući za Srbiju. Đekićevu priču donosi srpski Mozzart Sport, koji približava put 15-godišnjeg igrača započet u dresu Velebita iz Gračaca, gdje je proveo djetinjstvo.

Đekić je nakon toga prešao u Dinamo i nastavio se probijati u jakoj konkurenciji u dresu Plavih iz Zagreba, odakle je rodom. U nastavku karijere prešao je u Lokomotivu, a kako mu je karijera rasla, Mozzart Sport prenosi njegove riječi da je stigao poziv za okupljanje U17 reprezentacije Srbije u Novoj Pazovi.

Đekić se na tom okupljanju privukao pažnju izbornika Mirka Bunjevčevića koji je, kako tvdi igračev otac Goran Đekić, poručio da će nastaviti pratiti 15-godišnjeg Lokomotivinog mladca.

‘Iz HNS-a nam se nitko nije javio’, veli stariji Đekić, spominjući da su sa srpskim izbornikom Bunjevčevićem već sve dogovorili i da će njegov sin igrati za Srbiju.

Mozzart Sport u priči o 15-godišnjem Đekiću donosi i reakciju s hrvatske strane, uz riječi Tomislava Rukavine, izbornika hrvatske U17 reprezentacije.



‘Nisam čuo za Đekića, ali ako ima kvalitetu za igranje u našoj reprezentaciji, sigurno ćemo se raspitati. Bila bi šteta da zaigra za neku drugu reprezentaciju’, rekao je Rukavina za srpski sportski portal.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI