RUKA RUCI, DINAMO PREMA RIJECI: Uputio bogatu ponudu za dva igrača, ali Mišković zna trgovati

Dinamo se okrenuo prema Rijeci, bacio je mamac prema izvrsnom vrataru Ivanu Nevistiću I braniču Danielu Štefulju. Nisu u Dinamu ludi, oba ova igrača su se u prvom dijelu sezone pokazali silno dobrima. Zbog odlaska reprezentativnog vratara Livakovića iz Dinama Nevistić bi bio “bingo”, a Štefulj bi Dinamu spasio lijevu stranu terena.

Kada se uzme u obzir da i Rijeka živi od prodaje igrača, a međunarodno tržište se zbog pandemije koronavirusa začepilo – ponudu Dinama u Rijeci sigurno s ozbiljnošću promatraju. Transfera će biti sve manje i manje i ponudu Dinama valja gledati kao na ponudu nekog iz klubova lige “petice”.

Rijeka bi pokupila dobru odštetu, Dinamo bi se ojačao za utrku za naslov prvaka, a Europa se još igra, momčad valja osnažiti. Ali, Rijeka nije nestabilan klub, ona će sigurno Dinamu zapapriti cijenu, jer prodaja joj nije u glavu.

Rijeka želi i zaraditi, normalno je to poslovno razmišljanje predsjednika Rijeke, Damira Miškovića. Ma, Rijeka bi mogla dobiti “i ovce I novce”, saznaje se da bi Dinamo za pristojnu odštetu za Nevistića i Štefulja prema Rijeci uputio neke od igrača na koje računa. Poput nekad Kramarića koji se u Rijeci proslavio, došao do reprezentacije, ostvario transfer iz snova.

Rijeka zna posao, riječ je o pravom nogometnom kapitalizmu, ostvarivanju dodane vrijednosti. Zakotrljaju se novci, igrači premjeste, svi zadovoljni i na dobitku.



Na rovinjskim pripremama dolazi još jedna vijest iz Dinama, za Štefulja će zagrebački klub platiti Rijeci između sedam I deset milijuna kuna, te uz novac dati dvojicu igrača Nevena Đuraseka i Roka Jurišića!

Čeka se odgovor Rijeke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI