SENZACIJA JE TO, U KINESKOM PRVENSTVU TRI HRVATA TRENERA: Uz Ivana Leku i Slavena Bilića sad na daleki istok odlazi i tvorac Lokomotive

Goran Tomić je sjajan trener, ovaj Šibenčanin je sjajno radio u Lokomotivi i stigla muj je ponuda od čelnika kineskog Guangzhou Cityja. Velike su šanse da će Tomić prihvatiti i da će Lokomotiva morati posegnuti za izvanrednim rješenjem.

Opozvati će natrag u svoje redove Jeerka Leku koji se prije nekoliko dana našao u ulozi trenera Hrvatskog dragovoljca, drugoligaša na vodećioj pozicji s velikom aspiracijomza plasman u Prvu ligi.

Tako će u kineskom prvenstvu biti tri hrvatska trenera, uz Ivana Leku i Slavena Bilića tu će biti i Jereko Leko. Stara družina iz naše reprezentacijeprije desetak godina.

K tome, i sami Kinezi tvrde da je sve gotovo. A Tomić zagonetno šuti, očito je da se ovo i dogodilo. Iz Hrvatskog dragovoljca šute, očito je da su i oni ostali bez trenera, a Josipa Perkovića su otpustili, iako je bio prvi, da bi ga zamijenili Jerkom Lekom. Kako ga sad vratiti natrag, tako ozlojeđenog.

Tipična priča o posljedicama jednog događaja uvjetovanog drugim- No, laska hrvatskom nogometu takvo zanimanje i Goran Tomić će sigurno imati sjajnu karijeru, ovaj mlad trener predan j eposlu i zaslužio je ovako zanimljiv transfer.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI