SUAREZ OBJASNIO KAKO GA SE BARCA RIJEŠILA POPUT STARE ČARAPE: ‘To mi je najviše zasmetalo’

Facebook: Luis Suarez (Official)

Luis Suarez otkrio je u razgovoru za France Football da mu je Barcelona poručila da je prestar prije nego što mu je dozvolila odlazak u Atletico Madrid.

Podsjetimo, novi trener Ronald Koeman pri dolasku se riješio nekih veterana kluba poput Suareza, no Urugvajac mu je pokazao kako je pogriješio jer je u Atleticu do sada zabio 16 golova u 24 nastupa.

“Zaslužio sam više poštovanja”

“Najviše mi je to zasmetalo. Rekli su mi da sam star i da više ne mogu igrati na visokom nivou te pomoći vrhunskoj momčadi. Da nisam ništa napravio u klubu poput Barcelone u zadnje tri ili četiri godine, razumio bih takve tvrdnje. Ipak, svake godine bih zabio barem 20 golova, moje brojke su odmah iza Messijevih. Vidjeli smo da nije lagano igrati u Barceloni, mnogi dobri igrači dođu tamo i ne pokažu se u dobrom svjetlu. Ja sam šest godina držao konstantu”, rekao je Suarez pa nastavio:

“U Barci su se okolnosti promijenile, klubu su trebale promjene. Prihvatio sam to, ali mislim da sam zaslužio više poštovanja”, poručio je Urugvajac.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI