SUSJEDI BRUJE O TOME: Legenda psovala Boga, evo kako je prošao!

Gianluigi Buffon, veliki golman Juventusa i nekadašnji dugogodišnji talijanski reprezentativac, uhvaćen je u spornoj situaciji u pobjedi torinskog kluba s gostujućih 4:0 protiv Parme u subotnjoj utakmici 13. kola talijanske Serie A.

Buffon je protiv svojeg nekadašnjeg kluba u jednoj situaciji opsovao Boga, što nije čuo glavni sudac, a ni njegovi pomoćnici, pa je 42-godišnja legenda talijanskog nogometa prošla bez kazne iako bi vjerojatno bilo drugačije da su njegove riječi bile zabilježene dok je utakmica trajala.

O Buffonovoj psovci počelo se raspravljati na društvenim mrežama i ubrzo je došla u središte zanimanja brojnih ljubitelja nogometa u našem susjedstvu. Kazne na terenu nije bilo s obzirom na to da ga nitko od sudaca nije čuo, a kasnije je stiglo i objašnjenje zbog čega se nije reagiralo naknadno.

Po objašnjenju talijanskih nogometnih disciplinaca, Buffon je prošao nekažnjeno s obzirom na to da se njegove riječi nisu našle u zapisniku utakmice pa se na njih nije moglo reagirati sa zakašnjenjem.

Veliki golman je, tako, prošao puno sretnije nego se nedavno dogodilo Bryanu Cristanteu, veznjaku Rome, koji je zbog psovanja Boga ranije ovog mjeseca zaradio suspenziju na jednu utakmicu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI