UTAKMICA SEZONE ZA DINAMO: Evo gdje možete gledati Mamićeve trupe u borbi za Ligu prvaka!

Dinamo večeras igra još jednu u nizu povijesnih i važnih utakmica. Put ih je ponovno kao i lani odveo u glavni grad susjedne Mađarske Budimpeštu.

Plavi na Dunavu od 19 sati na Groupama Areni ide po play off Lige prvaka i osiguranje europske jeseni. Ako se za nekoga može reći da Dinamu odgovara onda su to klubovi iz Mađarske.

Nikad u svojoj povijesti Dinamo nije ispao od mađarskog kluba.

Jednom je mušterija bio Györ, jednom ZTE, tri puta MTK i zasad dva puta Ferencvaros. Ferencvaros su izbacili prošle godine i daleke 1963 godine u Kupu velesajmaskih gradova.

Dinamo je po kladionicama blagi favorit, koeficijent na pobjedu je 2,30, a na Mađare je 3,20.  Uz zamku da se igra samo jedna utakmica činjenica je da je Ferencvaros u 2.pretkolu u Glasgowu izbacio prvaka Škotske Celtice dovoljno je upozorenje.



‘Imamo dobra sjećanja iz Budimpešte. Spremni smo, igramo protiv dobro uigrane momčadi koja je sigurno bolja nego prošle godine.  Jedva čekamo utakmicu i vjerujemo da ćemo se vratitisretni u Zagreb, kazao je mladi Dinamov veznjak Lovro Majer.

Dinamov trener Zoran Mamić već je Plave jednom uveo u Ligu prvaka, bilo je to 2015. godine.

‘Očekujem tešku utakmicu. Ja sam od prve kvalifikacijske runde rekao što je Dinamov cilj. Mi hoćemo igrati skupine Lige prvaka što znači da moramo pobijediti. To je jedini zadatak koji sam postavio pred momčad’,  kazao je Mamić sinoć na press konferenciji uoči večerašnjeg susreta u Budimpešti.

Sudac večerašnje utakmice je Nijemac Tobias Stieler.

Prijenos utakmice i sva zbivanja iz Budimpešte možete  od 18.55 pratiti na kanalu Arena Sport 1

Facebook Comments

Loading...
DIJELI