VATRENI REBIĆ SE VRATIO NA INSTAGRAM: Nikome nije promaklo što je izbrisao iz opisa

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nogometaš Ante Rebić (27) ponovno je aktivirao svoj Instagram profil koji je ugasio nakon što je kritizirao izbornika Zlatka Dalića, ali i HRT-ove stručne analitičare.

Međutim, za oko zapinje jedan detalj, a to da je u svom opisu izbacio hrvatsku nogometnu reprezentaciju pa tako sada samo stoji da je nogometaš Milana.

Navodno je prije dva tjedna održan sastanak hrvatskih ‘stožernih’ reprezentativaca i izbornika na kojem je Rebić bio jedna od tema razgovora, piše 24sata.

“Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite”, javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Rebić je u javnosti označen kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje s Eura budući da je nekoliko minuta do kraja poluvremena uz teren mijenjao kopačke, a Hrvatska je u tim trenucima primila gol za 1-1. Nakon ispadanja s Eura na svom je Instagram profilu iznio svoje mišljenje tko je krivac.



“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje – emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, napisao je Rebić, a ubrzo potom post izbrisao te ugasio profil.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI