(VIDEO) RASULO U BARCELONI: ‘Ovo je je*eni pakao. Idemo. Idemo je*eno duže zadržati loptu’

Impresije nakon utakmice Barcelone i PSG-a se ne stišavaju, a svi koji su gledali utakmicu mogli su čuti prepirku između Piquea i Griezmanna koja se dogodila na još uvijek podnošljivih 1:1 u prvom poluvremenu.

Naime Pique je u jednom trenutku totalno poludio na Francuza koji se nije vraćao u obranu, te ga je pokušao natjerati na trku i zalaganje što Griezmannu nije baš i najbolje sjelo, te je krenuo u prepirku s obrambenim igračem.

“Idemo zadržati posjed barem jednom, pobogu. Ovo je je*eni pakao. Idemo. Idemo je*eno duže zadržati loptu”, ljutit je bio Pique na svoje suigrače koji po njemu nisu pokazali dovoljno agresivnosti i trke.

No Francuz, koji ga je valjda pokušao smiriti odgovorio je šefu obrane: “Gerarde, smiri se, prestani vikati.”

Naravno Piqueu nije dobro sjeo takav odgovor u situaciji dominacije gostiju iz Pariza pa je odbrusio: “Kvragu, Griezmann, kvragu.”,No napadač Barce je na to poludio te opsovao: “Je*i se”!

Pique ja tada u potpunosti izgubio glavu i krenuo salvama uvreda: “Ne, ti se je*i. Mučimo se i tako je već pet minuta”, pa je nadodao, “Pa majku mu je*em, trčimo kao ludi.”,

Griezmann koji još uvijek nije dosegao formu zbog koje je i doveden u Barcu lakonski je odgovorio: “Dobro i ja isto trčim.”

Koji će biti epilog ove svađe na terenu ostaje nam za vidjeti, a snimku prepirke igrača Barcelone pogledajte OVDJE.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI