VIJEST KOJA ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET! Zvijezda najavila odlazak iz kluba

Prema raznim izvještajima iz Francuske,  najbolji igrač i najveća zvijezda PSG-a Kylian Mbappe je čelnicima kluba priopćio da želi otići na kraju sezone 2020/21. Očigledno sprema paklen plan i smatra se da već zna gdje će nastaviti karijeru, ali nama samo ostaje da nagađamo kakvi su mu planovi.

Vjeruje se da će svjetski prvak s Francuskom inzistirati na transferu u Englesku ili Španjolsku.  Naravno, odmah se kao glavni favorit vidi Real Madrid s kojim ga se već povezivalo, potom  te tri engleska kluba, Manchester City, United i Liverpool.

Mbappe je 2018. godine iz Monaca za 165 miljuna funti prešao u PSG i preostaju mu dvije godine ugovora s Francuzima, ali Times piše kako je klub obavijestio da će dati sve od sebe u ovoj sezoni, ali da nakon toga  namjerava odmah krenuti u nove izazove.

Smatra se da je Mbappe zainteresiran za odlazak u Premier ligu, Otok  i Manchester United. Nedavno je u izjavama otkrio svoje divljenje prema  Liverpoolu i Jurgenu Kloppu.

S obzirom da bi Lionel Messi napokon mogao napustiti Barcelonu na kraju sezone, za očekivati je da i Katalonci pokušaju kupiti drugog najskupljeg igrača svijeta nakon Neymara. Naravno kako bi pomrsili mogući posao i transfer u najvećeg rivala Real Madrid.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI