VIJEST O BIVŠEM VATRENOM ODJEKNULA U ŠPANJOLSKOJ! Postavili pitanje na koje mnogi iščekuju odgovor

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Alen Halilović u ponedjeljak je i službeno potpisao za deveti klub u karijeri – engleskog drugoligaša Birmingham City.

Tamo ga je dočekao još jedan bivši igrač Dinama – Ivan Šunjić.

“Uzbuđen sam, sretan sam što sam ovdje. Dat ću sve od sebe da pokažem što mogu”, rekao je Halilović koji je zadužio dres s brojem 35.

Vijest o njegovom transferu odjeknula je i u Španjolskoj gdje se o njemu raspisala ugledna Marca.

“Od čuda od djeteta do igrača koji ne može pronaći klub, no sada je uskočio Aitor Karanka koji nastoji spasiti Hrvata od izgnanstva”, piše Marca pa dodaje:



“Njegova prirodna sposobnost je sigurno daleko veća od razina na kojoj je trenutno Birmingham City, no pitanje je hoće li on ikada moći ostvariti stvarni potencijal. Stoga je ovo kocka za klub sa St. Andrew’sa koji u posljednje vrijeme živi pod velikim financijskim pritiskom.”

Španjolci se pitaju kako je uopće došlo od toga da Halilović od igrača kojeg je kao tinejdžera želio svaki klub, postane igrač koji ne može pronaći klub.

Nude i odgovor da je možda na njega stavljen pritisak, te dodaju da je svaki transfer nakon odlaska iz Barcelone zapravo bio pokušaj da dovedu talent o kojem se nekad pričalo, a ne igrača koji je postojao u određenom trenutku.

“Možda je preoštro reći da je igraču s 24 godine ovo posljednja šansa, ali ako ne uspije u Birminghamu u drugoj engleskoj ligi, gdje će uspjeti? Karanka vjeruje u njegov talent, ali mi ćemo sada vidjeti je li on zapravo još jedan talent koji nestaje ili su Halilovićevi bivši klubovi jednostavno krivi što ga nisu uspjeli razviti”, zaključuje Marca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI