VRAĆA LI SE? Mandžukić na meti velikana, htjeli bi ga što prije

screenshot

Mario Mandžukić i dalje je u potrazi za novim klubom. Bivši napadač Vatrenih je tijekom ljeta otišao iz katarskog Al-Duhaila i otad nema novu sredinu u kojoj bi nastavio karijeru, a dok čeka povratak na teren, zanimljiva informacija o potencijalnoj budućoj destinaciji stigla je iz Italije.

Kako piše Sportmediaset, za Mandžukićevo dovođenje zainteresiran je Milan, koji je u za sada uspješnoj sezoni trenutno vodeći u talijanskoj Serie A. Veliki milanski klub volio bi se što prije pojačati s još jednim igračem u napadu koji bi tu bio uza Zlatana Ibrahimovića, koji je ove sezone odličan na terenu, ali često i izostaje, prvo zbog koronavirusa, a u situaciji koja ga je pogodila tijekom ove zime, i zbog ozljede.

Milanu nedostaje širina u napadu, a bivši hrvatski reprezentativac pomogao bi u sanaciji tog problema za momčad Stefana Piolija.

Mandžukić je jedna od Milanovih opcija. Spominju se i Luka JovićFlorian Thauvin i Olivier Giroud.

Stigne li u Milan, bio bi to Mandžukićev povratak u Italiju nakon što je od 2015. do ’19. igrao za Juventus. U dresu milanskih Crveno-crnih bi se u tom slučaju pridružio bivšem reprezentativnom suigraču Anti Rebiću, koji još uvijek traži svoju najbolju formu nakon što je ranije ove sezone pauzirao zbog ozljede.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI