ŽESTOKE RIJEČI: Dinamo osigurao slavlje, ali njegova reakcija odjekuje!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo je u četvrtak navečer dovršio svoj uspješni put u skupini K Europske lige dolaskom do 3:1 protiv CSKA Moskve na Maksimiru. Plavi su time priveli kraju natjecanje po grupama na sjajan način, no malu žal ipak je ostavilo što su u završnici susreta primili svoj jedini gol u ovoj skupini.

To se dogodilo u 77. minuti, kada je mladi hrvatski reprezentativac Kristijan Bistrović zabio za smanjenje gostiju iz Moskve na završnih 3:1.

Plavi su primili gol prvi put nakon 527 minuta igre, čime su nadmašili rekord Manchester Uniteda od 482 minute bez primljenog gola u Ligi prvaka u sezoni 2010./11., ali zbivanja u završnici utakmice bila su takva da je na njih morao reagirati golman Dominik Livaković.

Osim što je primio gol, Livaković je imao pune ruke posla u završnici utakmice i morao je reagirati na pristup suigrača. Njegove riječi s terena prenio je Večernji list.

‘Ajte u p*** materinu, zadnjih 10 minuta igrate obranu za k***’, bila je poruka golmana Plavih njegovim suigračima kada je postojala prijetnja da Dinamo primi i još poneki gol.



Srećom, to se nije dogodilo pa je raspoloženje na kraju utakmice bilo jako dobro, unatoč jednom primljenom golu za koji bi svi radije htjeli da ga ipak nije bilo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI