Zlatko Dalić: “Prvotni popis od 23 igrača je konačan”

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije objavio je kako prvotni poziv od 23 igrača koji je objavio je i konačan. Na njemu će se sigurno naći i Dejan Lovren, potvrdio je.

Podsjetimo, Hrvatska prije samog igranja na Europskom prvenstvu, imat će dvije provjere, jednu protiv Armenija u Gorici te jednu u goste kod Belgije.

“Dat ćemo šansu svima, šest je zamjena, igrat ćemo dvije taktike u dva poluvremena. Pokušat ćemo neke igrače sačuvati, ali nećemo igrati s pola gasa, treba nam rezultat zbog dobre atmosfere.”


Pojasnio je što je bilo s otkazivanjem kampa u Škotskoj i odlukom da ostaju u Rovinj.

“Izabrali smo Škotsku i bili smo zadovoljni time, ali prema preporuci Uefe, zbog činjenice da u slučaju zaraze svi moraju u samoizolaciju, to je bio veliki rizik. Tražili smo kampove u Londonu, nismo mogli posložiti kombinaciju. Ostajemo u Rovinju, tu smo sa svojim narodom i to je najbolja solucija. Naravno da nam trebaju mir i koncentracija, ali uspjet ćemo stvoriti te uvjete.”, rekao je izbornik.Komentirao je odlazak Lovrena i izostavljanje Uremovića.

“Iznad svih očekivanja se oporavlja, njegova želja je neupitna, ali moramo biti pažljivi. On definitivno ide na popis, vodimo ga s nama na Euro. Uremović definitivno otpada, već sam mu to kazao. Dejan neće biti na sto posto za prvu utakmicu, ali imamo mi još utakmica. Jedino se nadamo da nekih ozljeda neće biti sutra protiv Armenije.”, zaključio je izbornik Zlatko Dalić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI