ZVIJEZDA FRANCUZA IMALA JE ŠTO REĆI O MAKSIMIRU! ‘Utakmica nije bila dobra za gledanje’

Francuska je slavila na Maksimiru protiv Hrvatske 2:1, te tako Vatrene izbacila iz utrke za prvo mjesto i završni turnir Lige nacija.

Gol za vodstvo Trikolora zabio je Antoine Griezmann.

“Lopta je došla do mene, pokušao sam pogoditi i pogodio. Osjećam se jako dobro, trener zna gdje mu najviše mogu pružiti i iskorištavam situaciju i vjeru od strane trenera i suigrača”, rekao je Griezmann.

Francuski napadač također se požalio na maksimirski travnjak.

“Bila je to komplicirana utakmica, nije bila dobra za gledanje, ali niti za igranje. Teren je bio mekan, protivnik je tražio pobjedu, ali izdržali smo i što je najvažnije pobijedili. Pokazali smo da smo jaki u defenzivi te da možemo iskoristiti svaku malu priliku.”



Riječ je dobio i golman Trikolora Hugo Lloris.

“To je naše stanje duha, kolektivna snaga. U drugom poluvremenu bilo je prosječno, malo su nas pritiskali jer nisu imali što izgubiti. Igrali smo prenisko i nismo imali kontrolu nad loptom. Vratili su se i izjednačili na 1:1, a tada je utakmica mogla otići u oba smjera. Srećom, uspjeli smo vratiti loptu i prednost nakon vrlo dobre momčadske akcije”, rekao je Lloris pa dodao:

“Nije lako s velikim momčadima poput Portugala i Hrvatske. Očekivali smo da ćemo biti na mukama, ali možda ne toliko, međutim bili smo ujedinjeni, a ka

Facebook Comments

Loading...
DIJELI