ZVUČI ZAPANJUJUĆE: Objavljena cifra iz Messijevog ugovora, je li to uništilo Barcu?

screenshot/youtube

Lionel Messi i Barcelona mogli bi se rastati ovog ljeta kada Argentincu istječe ugovor. U Barceloni se nadaju da će uspjeti privoljeti svojeg najboljeg igrača za ostanak, a najbolji način da to naprave bila bi što jača ponuda.

Klub će zasigurno nešto pripremiti, ali ako je vjerovati podacima koje je u svojem nedjeljnom izdanju iznio španjolski list El Mundo, teško je očekivati da će to biti jednako izdašno kao do sada.

Po informacijama El Munda, ugovor koji traje do ljeta Messiju sa svim bonusima donosi više od 500 milijuna eura, točnije, sveukupno 555.237.619 eura u razdoblju koje traje od 2017. godine.

List donosi da je Argentinac već osigurao 92 posto iznosa iz svojeg ugovora, što sugerira da je, ako su podaci zaista točni, od 2017. do danas dobio zaista vrtoglavi iznos.

El Mundo je povezao ovu priču s financijskom krizom u Barceloni, ističući naslov: ‘Messijev faraonski ugovor koji je uništio Barcu’.



Priča o dugovima velikog katalonskog kluba donijela je informaciju o iznosu od 1,4 milijarde eura, a cifra koja pripada njihovoj glavnoj zvijezdi govori nam da su u proteklom razdoblju bili jako galantni s novcem – iako je jasno da za Messijevu kvalitetu moraš biti spreman platiti puno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI