NOVI HRVATSKI ADUT U UFC-u: Prvi nastup čeka ga vrlo brzo i to protiv strašnog protivnika!

UFC će uskoro postati još malo hrvatskiji! Već dugo uživamo u borbama Stipe Miočića, koji uvijek rado ističe svoje hrvatske korijene, a novi adut u teškoj kategoriji bit će 30-godišnji Dubrovčanin Ante Delija, koji će svoju prvu priliku u najpoznatijoj svjetskoj organizaciji mješovitih borilačkih vještina imati već za koji tjedan – 17. listopada.

Dubrovački teškaš koji je član Cro Cop Top Teama imat će šansu da pokaže što zna u borbi protiv Ciryla Ganea, svojeg francuskog vršnjaka, s kojim će se uskoro sresti na priredbi UFC Fight Night 180 u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Delija je u tu borbu uskočio kao zamjena za Rusa Šamila Abdurahimova, koji se prvotno trebao sresti s Ganeom. Ruski teškaš je otpao, a Dubrovčanin je prihvatio pozivnicu shvaćajući da se prilika za borbu u UFC-u ne pruža svaki dan.

Delija je poznat po nadimku Hodajuća nevolja, a do sada je svoju reputaciju potvrdio sa 17 pobjeda i tri izgubljene borbe u karijeri. Nova priredba koja ga čeka će, dakako, biti razina više, a prvi izazov čeka protiv talentiranog Francuza koji je u dosadašnjem tijeku karijere na omjeru 6-0, s tri pobjede u UFC-u.

Nadajmo se da će iskustvo koje je stekao trenirajući s Mirkom Filipovićem i radom u Cro Copovoj momčadi pomoći dubrovačkom borcu. Mi mu želimo puno sreće i uspjeha!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI