NOVI NAPADAČ LA GALAXYJA: ‘Odlazak u MLS samo je korak bliže mirovini’

Instagram

MLS liga bori se protiv ideje da je “mirovinska liga” dobar dio posljednjeg desetljeća. Poslovna strategija dovođenja europskih zvijezda u sumrak karijere razumna je pobuditi zanimanje za ligu, a često su ti igrači postavili rekorde i postali zvijezde.

Prije nekoliko dana Javier “Chicharito” Hernandez potpisao za LA Galaxy sa 31 godinu.

Chicharito je u utorak potvrdio da je novi igrač LA Galaxyja, a ušao je u evidenciju i rekao da dolazi u ligu kako bi bio konkurentan. “To [MLS] je vrlo atraktivna liga koja raste, čak iako je neki ne žele prihvatiti”, izjavio je Hernandez za beIN Sports. “Neki kažu da igram ovdje jer ću se povući ili se jednostavno zabaviti. Potpuno su u krivu. ”

Pa, nažalost za Chicharito, on je jedan od tih ljudi. Meksički napadač viđen je kako zove svog oca da mu kaže vijesti o potpisivanju s Galaxy-om. Chicharito je rekao ocu vijest: “Gotovo je sigurno da idem u LA”, započeo je. Kad mu je otac počeo pružati podršku pitajući: „Pa?“ Chicharito je odgovorio objasniti svoju osjetljivu tugu. “Sve je u redu, sve je tata savršen, samo je to, pa, to je poput mog umirovljenja”

Hernandez je malo kasnije pojasnio, ali ne mnogo. Kad je otac prosvjedovao, rekavši “ne, nije!”, Chicharito je nastavio objašnjavati malo dalje, rekavši: “Ne tata, pokušaj me razumjeti, ali sviđalo nam se to ili ne, povlačimo se iz europskog sna. ”



To ne zvuče kao riječi igrača koji je uzbuđen što će ući u novo poglavlje svoje karijere, no umjesto toga zvuči kao da je oboreni bivši igrač koji je krenuo na zalazak sunca. Moguće je da se nešto od toga izgubilo u prijevodu, ali čini se da Chicharito govori sam sebi kako nije pogriješio.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI