ODAKLE IM TOLIKA SNAGA? Uđite u teretanu sa svjetskim prvacima i najjačim ljudima na svijetu!

All Blacks

Svi bi mi negdje u svojoj dubini htjeli biti “pravi” macho muškarci, toliko snažni da dižemo barem duplu masu svoga tijela u čučnju, i još toliko u potisku, i da je sve to nagrađeno zadivljenim pogledima ljepšega spola.

Ništa od navedenoga nije bitno članovima novozelandskog ragbi tima, poznatog pod imenom All Blacks. Oni su višestruki prvaci svijeta u sportu koji kod nas možda i nije toliko popularan, ali je u svijetu praćen s iznimnom pozornošću.

Ti momci ne vježbaju za izgled, a manekeni s napumpanim mišićima, kojima je izgled bitaniji prije svega, ne bi ni približno mogli pretvoriti snagu u silu kao što to rade ovi momci. Pogledajte kako izgleda dan u teretani sa najboljom ragbijaškom momčadi na svijetu.

Izgleda jednostavno? Pa naravno, sve to radiš i ti u svojoj teretani, bez pauza i bez kapi prolivenog znoja. Pliometriju imaš u malome prstu, a u društvu si poznat kao “Velebit”. Takvi smo svi, volimo o sebi misliti najbolje premda se vrlo često precjenjujemo. Ovi momci osim što posjeduju iznimnu brzinu i eksplozivnost, sve navedeno znaju primijeniti na pravome mjestu u pravo vrijeme. Ovako izgleda jedna prava akcija All Blacksa.



U tijeku je Svjetsko ragbijaško prvenstvo u Japanu. Ekipa Novog Zelanda je favorit za osvajanje naslova, a u posljednjoj su utakmici demolirali Kanadu 63 – 8! Sljedeću utakmicu igraju u nedjelju protiv protiv reprezentacije Nambije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI