ODGOĐEN DERBI DINAMA I RIJEKE: Obveze u Europi ipak su važnije

screenshot

Dinamo Zagreb nakon Budimpešte  vratio se u Hrvatsku gdje će odmjeriti snage s Interom iz Zaprešića. Modri su odradili izmjenu sa zaprešičkim prvoligašem, a to je da se prva utakmica odigra u Zaprešiću umjesto na Maksimiru. Naime, Modri žele sačuvati teren kako bi bio maksimalno spreman na ogled s Rosenborgom, koji je na rasporedu u srijedu u 21 sat.. Modrima je sada prioritet plasirati se u grupnu fazu Lige prvaka i zaraditi  bogatstvo, pa će večerašnji susret s Interom biti prigoda za igrače koji manje igraju.

Također, očekuje se  kako će trener Nenad Bjelica promijeniti većinu momčadi u odnosu na Ferencvaroš. Zagorac bi mogao biti na golu, a igrat će i Pinto, Lešković, Theophile, Moubandje, Majer, Šitum, Kadzior, Gojak, Gavranović. Pitanje je hoće li na krilo ići Atiemwen ili Marin.

Također, treba spomenuti da je odgođen derbi Dinama i Rijeke radi europskih obveza. Naime, Dinamo svoju utakmicu igra u srijedu, dok je Rijeci utakmica s Gentom na rasporedu u četvrtak.  Stoga je bilo za očekivati kako će se ova utakmica odgoditi. Navodno će se ona odigrati 18. prosinca. Nakon uzvratne utakmice u Norveškoj, Dinamo ide u goste Hajduku na Poljud.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI