ODUŠEVLJENI HRVATSKIM STRATEGOM: Šefovi West Hama priredili veliko iznenađenje Slavenu Biliću!

Facebook/WHUFC

Bilić je ove zime odradio sjajan posao i vratio je momčad na stare staze, ponovo izgledaju homogeno i kompaktno na terenu, porazi se više ne gomilaju, a trenutno drže deveto mjesto lige.

Prema tvrdnjama britanskih medija, Slaven Bilić ostaje trenerom West Hama i još mu se k tom sprema produljenje ugovora. Pregovori oko novog ugovora Slavenu Biliću navodno su počeli još prošle godine, ali zbog serije loših rezultata i krize u momčad, cijela stvar je odgođena.

No, Bilić je ove zime odradio sjajan posao i vratio je momčad na stare staze, ponovo izgledaju homogeno i kompaktno na terenu, porazi se više ne gomilaju, a trenutno drže deveto mjesto lige. Bilić ima ugovor još 15 mjeseci, a Sky Sport piše kako su šefovi West Hama sada zadovoljni radom hrvatskog stratega.

“U West Hamu su impresionirani načinom na koji se Bilić izvukao iz krize i kako je podnio prodaju najboljeg igrača Dimitrija Payeta u Marseille”, piše Sky Sports.

Isto tako, Sky Sports tvrdi kako će Bilić uz ugovor dobiti i dovoljno novca da dovede pojačanje u napadu i na poziciji desnog beka.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI