OGLASIO SE VELIKI JUNAK MADRIDA! Modrić posebno istaknuo jednu stvar pa poslao poruku Cityu i Guardioli’

Foto: Guliver Images

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji je u subotu s Real Madridom osvojio španjolsko prvenstvo, rekao je da je presretan i da se nada novoj pobjedi u srijedu protiv Manchester Citija u Ligi prvaka.

Real Madrid je na svom stadionu pobijedio 4:0 protiv Espanyola pa četiri kola prije kraja natjecanja osigurao naslov prvaka.

“Ovo je nevjerojatno. Osvojiti prvenstvo je uvijek posebno, a pred našom publikom na Santiago Bernabeu je još i ljepše”, izjavio je 36-godišnji Modrić kojem je to 19.trofej u dresu “Kraljevskog kluba”.

“Presretan sam. Odigrali smo sjajnu utakmicu, a ozračje je bilo spektakularno. Nadam se da ćemo ovo ponoviti u srijedu”, dodao je za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Real Madrid će pred svojom publikom pokušati nadoknaditi poraz 3-4 od Manchester Citija iz prve utakmice polufinala Lige prvaka. Kraljevi slave svoj 35. naslov Španjolske u 120 godina dugoj povijesti kluba.



Posljednja dva prvenstva bili smo osvojili u posljednjem kolu, a ovo je prvi put da smo do naslova došli ovoliko unaprijed. To puno govori”, napomenuo je Modrić koji za Real Madrid igra od ljeta 2012. Ovo mu je treći naslov prvaka Španjolske. nakon 2017. i 2020. godine.

“Odigrali smo spektakularno prvenstvo. Do kraja ćemo uživati i proslaviti s našim navijačima”, rekao je hrvatski vezni igrač kojem ugovor istječe 30.lipnja.

Nogometaši Real Madrida su u subotu proslavili naslov s navijačima na trgu rimske božice plodnosti Cibeles, nasuprot gradske vijećnice. Uz fontanu gdje tradicionalno proslavljaju trofeje, igrači su zavezali klupsku zastavu oko vrata spomenika božice Cibeles.

“Prošlo je puno vremena od kada nismo bili kod Cibeles, od 2018. godine. Imali smo veliku želju ići i proslaviti s našim navijačima”, izjavio je Modrić. “Hvala im na ambijentu stvorenom danas i podršci tijekom čitave sezone. Trofej je također njihov”, zaključio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI