OGORČENI PETROVIĆ TO VIŠE NE MOŽE PODNIJETI: Rađa i Stojko na žestokom udaru! ‘Ovako dalje ne ide, Stručni savjet treba ukinuti’

Foto: Davor Pongracic/Cropix

Hrvatska košarka doživjela je još jedan u nizu bolnih udaraca, Slovenija nas je doslovno nokautirala i podsjetila da smo ipak daleko od povratka u bolje dane. Možda nije bilo realno očekivati pobjedu protiv Luke Dončića i društva no ipak  se nije mogao predvidjeti ovako težak debakl u Ljubljani.

Jutro nakon još jedne mučne večeri za sve ljubitelje hrvatske košarke oglasio se bivši izbornik Aleksandar Petrović, koji se posljednjih tjedana bavi se spasom Cibone. No našao je vremena komentirati na Twitteru ono što misli o novom ružnom debaklu naše košarkaške reprezentacije. Po onome što je poručio vidljivo je da je da se obrušio kako na predsjednika Saveza Stojka Vrankovića, tako i na predsjednika Stručnog saveza Dina Rađu, dvojicu ključnih ljudi u domaćoj košarci.

”Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca. No neke stvari bi trebalo napraviti: dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji playa, ukinuti Stručni savjet te sve ovlasti prebaciti na UO i predsjednika Saveza te nanovo reorganizirati PH na adekvatan način. Ovako dalje ne ide!”.

Stručni savjet HKS-a za mušku košarku čine Dino Rađa, Toni Kukoč, Damir Knjaz, Aramis Naglić, Matej Mamić, Vladimir Anzulović, Ivan Velić i Branimir Longin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI