OLD FIRM DERBI PROTEKAO U ZNAKU HRVATA: Jedan debitirao, drugi asistirao za pobjedu! No jedan je ipak imao više razloga za slavlje

Foto: Screenshot/Twitter

U derbiju četvrtog kola škotskog prvenstva sastali su se Rangersi i Celtic. U jednom od najvećih svjetskih derbija slavila je momčad Stevena Gerrarda 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Filip Helander.

Kao i obično, Old Firm derbi bio je tvrd, čvrst i borben s obje strane, a pobjedu su odnijeli Rangersi nakon lijepog ubacivanja Barišića iz kornera. U 66. minuti lijepo je pronašao Helander koji je glavom iz blizine postigao pobjednički pogodak.

Barišić je odigrao sjajnu utakmicu te je na SofaScoreu bio i najbolje ocjenjeni igrač na utakmici, a prvi veliki derbi odradio je još jedan Vatreni.

Za Celtic je debitirao Josip Juranović koji je stigao iz Legije. Krenuo je od prve minute, ali na neobičnoj poziciji. Juranović je oduvijek pokrivao desnu stranu, a ovog je puta zaigrao na lijevom beku. U Legiji je znao igrati lijevo, ali samo u formaciji 3-5-2, što sada nije bio slučaj.

Usprkos tome, Juranović je odigrao dobru utakmicu te je pokazao da se snalazi na više pozicija, što svaki trener cijeni.

Rangersi su ovom pobjedom pobjegli od Celtica za tri boda, dok je prvi na ljestvici Hibernian s bodom više od momčadi Stevena Gerrarda.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI