OLMO POTPISAO ZA DINAMO: Da, onaj pravi! Sljedeći korak Hrvatska?

twitter

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliralo o transferu Dinamove zvijezde Danija Olma (21) u jači europski klub.Mediji su jučer prenijeli informaciju o potpisu ugovora Danijevog starijeg brata za Dinamovu drugu momčad. Carlos Olmo Carvajal (23) je stigao iz španjolskog četvrtoligaša RSD Alcalea.

Prijelazni rok se završava u ponedjeljak 2.9. i do tada bi klub iz Maksimira trebao službeno objaviti ostanak Danija Olma u Dinamu. Dinamo se plasirao u Ligu prvaka što je bio uvjet ostanka španjolske zvijezde u Dinamu, a sada vidimo i jedan dio novog ugovora koji uključuje dolazak Danijevog starijeg brata iz Španjolske u Hrvatsku. Apsurd bi bio da priča završi drugačije.

Kada je 2014. bivši čelni čovjek Dinama Zdravko Mamić doveo Olma iz La Masije, obećao mu je da će biti Dinamov projekt, što se uspostavlja točnim.

Olmo će ove sezone za Dinamo igrati utakmice najviše razine i nastaviti  nogometni razvoj koji je Olmovoj obitelji od ključne važnosti, i tko zna, kako je krenulo Dalić bi mu mogao ponuditi mjesto u reprezentaciji Hrvatske koje će se neminovno osloboditi odlaskom Luke Modrića i Ivana Rakitića. Španjolska A selekcija je pokrivena na sredini terena pa su čelnici saveza Olma vratili u mlađu kategoriju kontra “Olmovog poučka” – “Naprijed, ne natrag”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI