ON BI MOGAO SRUŠITI SVE REKORDE: Nakon Chelsea javio se i Tottenham, Conte poludio za Gvardiolom!

Foto: Guliver Images

Uz Bornu Sosu i Ivana Perišića ovog ljeta čini se najveći hrvatski nogometaš na tržištu mogao bi biti Joško Gvardiol. Nakon što se pojavila priča kako  20-godišnjeg reprezetativnog stopera želi Chelsea, danas se pojavila u engleskom medijskom prostoru kako ga također želi i Chelseajev gradski rival Tottenham.

Trener Spursa Antonio Conte također kao i Tuchel jako cijeni Gvardiola i njegove igre koje pokazuje u RB Leipzigu  i našoj repreznetaciji. Leipzig bi, prema različitim izvorima, mogao tražiti između 60 i 70 milijuna eura, pišu mediji na Otoku.

“Ovaj 20-godišnjak je za svoju momčad odigrao ukupno 45 nastupa u svim natjecanjima, čime joj je pomogao osigurati četvrto mjesto u Bundesligi. Međutim, ostaje za vidjeti bi li Levy bio voljan istresti ogroman novac za relativno neiskusnog igrača koji tek treba biti testiran u Premier ligi”, zaključuje engleski Express.

Međunarodni centar za sportske studije (CIES) u svom je tjednom izvješću nedavno objavio procijenjene vrijednosti transfera pedesetorice igrača do 23 godine s najvišom tržišnom cijenom, a na vrhu je Gvardiol s procijenjenom vrijednošću transfera od čak 96.2 milijuna eura.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI