‘ON JE JEDAN OD NAJVEĆIH HRVATSKOG NOGOMETA’: Navijači će biti oduševljeni kad ovo pročitaju! Dalić komentirao Mandžino umirovljenje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vijest o nogometnom umirovljenju Marija Mandžukića ipak je glavna nogometa vijest bez obzira na utakmicu kvalifikacija za SP koja nam slijedi protiv Slovačke. Svi samo komentiraju odlazak popularnog Mandže a naravno da ništa nije mogao izbjeći ni izbornik Zlatko Dalić koji je ‘Super Mariju’ zahvalio na svemu.

“Mariju možemo samo reći hvala za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji i hrvatskom nogometu. U klupskoj karijeri ostvario je sve što se može, igrao je za najveće klubove na svijetu, zabijao je golove u finalima, to sve govori o njemu”, početne su riječi izbornika, a potom je još dodao:

“Njegova uloga u osvajanju srebra? Gol Engleskoj je i njemu i nama nešto što ćemo zauvijek pamtiti. On je jedinstven igrač, ‘fajter’ na kojeg se momčad može osloniti uvijek, igrač za velike utakmice i najteže izazove – zbog toga je i toliko trajao na visokoj razini. Odlazi kao velikan, jedan od najvećih hrvatskih nogometa. Naravno, želim mu sve najbolje u privatnom životu, a siguran sam da će se brzo vratiti u nogomet. Ne znam točno u kojoj ulozi no koja god bila siguran sam da će biti uspješna”, zaključio je Dalić za službenu stranicu HNS-a.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI