ONA SE POSEBNO CIJENI, A ZNA I ‘ZAPALITI’: Zvijezda će se tresti nakon ove prijetnje!

Nedavni boksački spektakl u Los Angelesu na kojem su se sreli veterani Mike Tyson i Roy Jones Jr. privukao je pozornost i zbog nastupa Jakea Paula, megapopularnog YouTubera koji je nokautirao bivšeg poznatog NBA igrača Natea Robinsona. Takav Paulov nastup u ringu impresionirao je mnoge, ali među njima nije poznata američka zvijezda borilačkih sportova Claressa Shields, koja bi voljela vidjeti poznatu zvijezdu YouTubea nasuprot sebi s boksačkim rukavicama.

Shields je svoju borilačku reputaciju izgradila upravo u boksu. Između ostalog, može se pohvaliti da je dvostruka olimpijska pobjednica u srednjoj kategoriji, 2012. u Londonu i ’16. u Riju de Janeiru, a nakon toga krenula je u profesionalne vode s omjerom 10-0, uz dvije pobjede nokautom u tim mečevima.

S obzirom na svoj ugled u borilačkim vodama koji će iduće godine testirati u mješovitim borilačkim vještinama, Shields vjeruje da bi boksački ogled s Paulom bio jako zabavan za nju, a puno manje za YouTubera.

‘Ja, Claressa Shields. natući ću stražnjicu Jakeu Paulu’, rekla je poznata borkinja za TMZ Sports, dodajući da je spremna srušiti zvijezdu YouTubea bez obzira na težinsku razliku koja bi bila u njegovu korist.

‘Jake Paul zarađuje i gura svoju stvar, ali bolje mu je da se kloni nas pravih boraca’, dodala je Shields.‘Za bilo koga tko će reći – ‘o, Jake Paul će je rasturiti zbog toga što je žena’, imam samo poruku da sam ja najveća žena!’, istaknula je 25-godišnja američka borkinja koja vjeruje u svoju veličinu i moć u boksačkom ringu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI