ONI SU HEROJI BEČA: Spasili su stariju ženu i ranjenog policajca, a jedan od njih tom se prilikom i ozlijedio!

Dvojica turskih MMA boraca Mikail Ozen i Recep Gultekin svojom hrabrošću došli su na naslovnice medija nakon terorističkog napada u Beču.

Naime, na društvenim mrežama širi se video u kojem oni u pomoć priskaču starijoj ženi te ranjenom policajcu tijekom pucnjave u ponedjeljak navečer u Beču, javlja RT.

Na snimci se čuje kako Ozen na turskom viče: ‘skloni se‘, i to u trenutku dok se s prijateljem sklonio iza zida koji je zapravo ulaz u podzemnu željeznicu.

Gultekin je u cijeloj priči ozlijedio nogu.

“Starija žena je krenula prema mjestu gdje se pucalo. Kada smo vidjeli ženu, zaustavili smo je i povukli je s nama na sigurno mjesto”, rekao je Ozen za turski Hurriyet.“U jednom trenutku došli smo do stanice željezničke postaje gdje je došlo do pucnjave. U jednom trenutku naoružani napadači bili su udaljeni samo pet, šest metara”, dodao je Ozen, koji je s prijateljem nakon toga otišao u policiju.

Na društvenim mrežama ova dva muškarca proglašeni su heroji Beča.

“Oni su heroji Beča: Mikail Özen i Recep Tayyip Gültekin. Riskirali ste svoje živote i spasili život žene i ranjenog policajca”, napisao je jedan korisnik.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI