OPET SU ZBOG BORJANA POLUDJELI! ‘Blamaža Hrvata, je li ovo moguće?!’ Naš komentator Zvezdaša stavio u Srbiju

screenshot

Mediji iz susjedne Srbije reagirali su na pogrešku HRT-ova stručnog komentatora Antona Samovojske, koji je u emisiji “Qatara” izjavio da Milan Borjan, vratar Kanade, brani za srpsku reprezentaciju.

Samovojska je u HRT-ovoj emisiji pohvalio srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija i istaknuo da je u Katar poveo niz  jako kvalitetnih igrača. Međutim, nabrajajući srpske nogometaše, naveo je i vratara Milana Borjana, koji je kapetan Crvene zvezde, ali brani za Kanadu.

“Takav je bio i nogometaš, samouvjeren i hrabar. Srbija ima uistinu dobrih igrača. VlahovićMitrovićKostić… Imaju Tadića, imaju prekrasnih igrača. Jedina slaba točka im je vratar, i to je problematično. Njihov vratar, Borjan”, kazao je Samovojska kojemu se potkrala pogreška.

Taj su lapsus prenijeli i mediji u Srbiji, a neki od njih iskoristili su ovu priliku za sebi karakteristične bombastične naslove.

“MILAN BORJAN NAJSLABIJA KARIKA REPREZENTACIJE SRBIJE?! Da li je ovo moguće?! Žestoka BLAMAŽA hrvatskih analitičara!”, piše Kurir.rs, dok Republika.rs u naslovu donosi: “Hrvati se ŽESTOKO IZBLAMIRALI! Spominjali SRBIJU i BORJANA, sve su ŠOKIRALI komentarom!”Jednako senzacionalističan je i naslov Telegrafa. “Borjan je najslabija točka reprezentacije Srbije: Bizarna greška stručnog konzultanta na hrvatskoj televiziji”, piše Telegraf.rs.

Milan Borjan je, inače, rođen u Kninu a njegov je porijeklo iz Kričaka kod Drniša a brani za reprezentaciju Kanade. Hrvatskoj javnosti postao je poznat po svojim šokantnim izjavama. “Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kolnom bio je za cijelu srpsku Dalmaciju. Ja sam Srbin iz Krajine”, kazao je više puta u svojim istupima Borjan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI