ORIT ĆE SE PJESMA DINAMOVIH NAVIJAČA: Objavljena cijena karata za utakmicu u Milanu, zna se i kako do njih

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Dinamo je priredio veličanstvenu nogometnu večer pobijedivši s 1:0 Chelsea u prvoj utakmici skupine E Lige prvaka. Igrač odluke bio je Oršić a poraz londonske momčadi koštao je posla trenera Thomasa Tuchela.

Idućeg tjedna u 2. kolu Dinamo će gostovati na San Siru kod Milana koji je odigrao 1:1 na gostovanju kod Leipziga.

Dinamo je objavio informacije o ulaznicama za utakmicu drugog kola Lige prvaka protiv Milana, koja će se odigrati u srijedu, 14. rujna u 18:45 na San Siru u Milanu. Cijena ulaznica za gostujući sektor stadiona u Milanu za navijače zagrebačkog kluba je 136 kuna, odnosno 18 eura. Dinamo je dobio 4300 ulaznica za gostujući sektor, a moći će ih se kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

“Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u četvrtak 8. rujna od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u petak, 09.09. u 11 sati na Ticket pointu”, stoji na službenoj stranici Dinama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI