ORŠIĆ KOMENTIRAO TO ŠTO DO ŠPANJOLSKE NIJE IGRAO: ‘Lagao bih kad bi govorio da mi nije bilo žao i da nisam bi ljut!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatska je nakon produžetka poražena od Španjolske rezultatom 5:3.

Jedan od heroja Vatrenih bio je Mislav Oršić, igrač kojem Dalić do utakmice sa Španjolskom nije dao ni minute na Euru.

Oršić je u grupnoj fazi utakmice gledao s tribina ili klupe, a protiv Španjolaca je dobio priliku u 66. minuta kada je zamijenio Antu Rebića koji je odigrao užasan turnir te se mnogi pitaju zašto ga Dalić prije nije gurnuo u vatru.

Oršić je u posljednjih 20-ak minuta susreta uspio postići pogodak za 3:2, asistirati Pašaliću za 3:3, a zatim namjestiti Kramariću zicer te i sam zamalo zabiti drugi pogodak.

U razgovoru za Sportske novosti, Oršić je otkrio kako žali za propuštenom prilikom u produžecima. Kazao je i kako se osjećao prilikom ulaska u igru:



“Da samo znate kako sam bio napaljen kad sam ulazio u igru. U prve tri utakmice nisam odigrao ni minute, a Dalić mi je rekao kako bi mogao zaigrati protiv Španjolske. Bio sam maksimalno koncentriran i samo sam mislio da ako dobijem minute, moram ih maksimalno iskoristiti”, kaže Oršić.

“Lagao bih kad bi govorio da mi nije bilo žao i da nisam bi ljut! Međutim, poštujem odluku izbornika, on je odlučio da sam dva put na tribini i jednom na klupi. Samo ću reći da mora netko biti i na tribini”, rekao je Oršić.

Na kraju je prokomentirao igru Hrvatske na ovogodišnjem Euru:

“Mislim da smo igrali O.K, ali smatram da smo mogli puno bolje. Nije lako igrati velika natjecanja, čim smo izgubili od Engleske u prvoj utakmici, u javnosti se odmah osjetila negativa. Svi mi čitamo i gledamo medija pa nam nije bilo nimalo lako, a sve se to nadovezalo na činjenicu da nismo igrali dobro u posljednje vrijeme. Kad je toliko negative u javnosti, teško je zaigrati bolje, a mislim da smo to protiv Češke i Škotske uspjeli, tako da smo imali vjeru u sebe prije Španjolske, no jeftine pogreške su nas koštale četvrtfinala.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI