OSIJEK PRODUŽIO UGOVOR S MAĐARSKOM ZVIJEZDOM: ‘Činjenica da smo uspjeli zadržati takvog igrača pokazuje velike ambicije koje klub ima’

Foto: Pixsell

Osijek se priprema za prvu ovosezonsku europsku utakmicu koju će sutra navečer u Poljskoj igrati protiv Pogona iz Szczecina u drugom kolu kvalifikacija za Uefinu Konferencijsku ligu.

Prije tog izazova, Osječani su produžili ugovor s Laszlom Kleinheislerom, 27-godišnjim mađarskim reprezentativcem, veznim igračem napadačkog usmjerenja.

Jedan od najboljih Osijekovih prvotimaca produžio je suradnju s klubom za još jednu sezonu, do 2023. godine.

Kleinheisler je u Osijek došao u 2019., kada je pristupio svojem novom klubu bez odštete nakon raskida ugovora s kazahstanskom Astanom. U dresu Osječana se brzo etablirao, počeo se isticati golovima koji su jako lijepi, a imao je važnu ulogu i u dresu Mađarske na nedavno završenom Euru.

S obzirom na nastupe koje je imao u mađarskom dresu na Euru, Kleinheislerovo zadržavanje u Osijeku nije bilo lak posao. Još je moguće i da ode ako stigne jaka ponuda, no Osječani sada imaju sigurnost s ugovorom koji neće isteći već sljedećeg ljeta. No, kako je istaknuo Nenad Bjelica, nije ideja da ga klub proda.



“Želja nam je dodatno iskoristiti potencijal koji je pokazao na EP-u, a činjenica da smo uspjeli zadržati takvog igrača pokazuje velike ambicije koje klub ima”, rekao je Bjelica.
Jako je sretan što je Kleinheisler produžio ugovor, a sretan je bio i mađarski reprezentativac.

U svojoj izjavi nakon produženja ugovora, 27-godišnji Mađar kazao je da s Osijekom želi borbu za trofeje. Dodao je i da je u prvom planu sada europska utakmica koja je pred njegovom momčadi, sutra s početkom u 21 sat u Poljskoj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI