OSTAJE LI BIUK NA POLJUDU? Hajduk nije zadovoljan formulom o posudbi s obvezom otkupa

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Tuttomercato piše da je izvanserijski talentirani ljevokrilni napadač, Stipe Biuk sve  dogovorio sa U.C. Sampdorijom, pa ostaje još samo da se usuglase Hajduk i kultni talijanski klub iz Genove.

Poznata je i visina odštete, odnosno aranžman u kojem bi Biuk prešao u Sampdoriju. U.C Sampdoria ponudila je posudbu na jednu sezonu uz naknadu Hajduku od milijun eura s obavezom otkupa do kraja sezone.

Hajduk bi po definitivnom prelasku Biuka u Sampdoriju dobio još između 4 i 5 milijuna eura. Međutim, Sampdorija mora otkupiti Biuka i samim tim platiti Hajduku drugi navedeni iznos samo pod uvjetom da ostane u Serie A.

Na ovoj klauzuli Talijani inzistiraju jer Sampdoria očekuje borbu za opstanak, a to se dade naslutiti i po njenom statusu na početku prvenstva jer je u prva četiri kola osvojila samo dva boda i postigla tek jedan gol.

Međutim, Hajduku ne djeluje uvjerljivo formula o posudbi s obvezom otkupa za 19-ogodišnjeg Biuka, pa se čini da od dogovora neće biti ništa jer je krajnji rok za zaključivanje prelaska do kraja četvrtka ujutro, piše Tuttomercato.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI