OTAC ĐOKOVIĆA POKAZAO PREPISKU SA SINOM! Nole ga je potpuno ignorirao, nikako ga nije htio poslušati, evo što mu je sve napisao!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Malo tko je mogao očekivati da će Novak Đoković nakon što je onako “razvalio” konkurenciju u prvih šest mjeseci sezone “kapitulirati” od Alexa Zvereva, odnosno u borbi za treće mjesto od Pabla Carrena Buste.

Novi šok uslijedio je nakon što je odbio igrati s Ninom Stojanović meč za broncu, potom je bahato dao intervju od 14 sekundi u miks zoni, a da ne spominjemo dernjavu prema svom boksu na tribinama, bacanje reketa, gestikulacije prema sucima.

Poznato je da ga je Goran Ivanišević odgovarao od Olimpijskih igara, upravo zbog šanse da osvoji sva četiri Grand Slam turnira u sezoni, a čini se da nije bio jedini.


‘Nemoj putovati u Japan!’
Tako je Srđan Đoković gostujući u jednom podcastu otkrio prepisku sa sinom…

“Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebao ići u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledatelja, opet bi morao biti u karanteni. To jednostavno bez gledatelja nije Olimpijada. Voli te tata”, napisao je Srđan u poruci.Novak mu je odgovorio sljedeće:

“Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Htio sam uzeti tri-četiri dana pa osjetiti kako mi je tijelo. Ja se uvijek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se”.

Nije poslušao i sad je sigurno požalio. A svojim hejterima, kojih je poprilično, dao je novi materijal da se zabavljaju i udaraju po njemu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI