‘OVO JE SRAMOTNO, GUBIŠ I MORAŠ ZABITI, A TI VADIŠ MODRIĆA’: Zidane pokušao objasniti zašto je izvadio Luku

Navijači Reala bili su žešći u kritikama od Zidanea, a najviše su mu zamjerili što je izvadio Modrića u 74. minuti.

Real Madrid nedavno je prekinuo svoj veliki niz nepobjedivosti koji je trajao čak 29 utakmica. Očito je to bio nekakav vrhunac madridske momčadi jer je u posljednjih devet utakmica momčad Zinedinea Zidanea doživjela tri poraza. Prvi puta su pali protiv Seville u Primeri, onda ih je Celta iznenadila s 2:1 u Kupu Kralja, a na kraju su šokirani na Mestalli protiv, ove sezone očajne, Valencije.

‘Šišmiši’ su nakon devet minuta igre imali prednost od 2:0, a Cristiano je tek krajem prvog dijela uspio smanjiti na 2:1. Real se mučio čitavo drugo poluvrijeme s obranom Valencije, ali pogodak za izjednačenje nisu uspjeli postići.

Real je igrao u gotovo najjačem sastavu, vratili su im se Ramos, Marcelo, Casemiro, Navas, Benzema, Bale i Modrić, no, pobjeda i kvalitetna igra ipak je izostala.

“Jednostavno nam se ne može dogoditi da izgubimo utakmicu u deset minuta. Postavili smo se loše, primili dva gola i kada smo proigrali bilo je prekasno. Valencija se povukla i nismo ih uspjeli probiti. Naš fokus je sada na idućoj utakmici”, izjavio je nakon utakmice pomalo ljutiti Zidane.



Ipak, navijači Reala bili su žešći u kritikama od Zidanea, a najviše su mu zamjerili što je izvadio Modrića u 74. minuti. Na Twitteru je jedan navijač bijesno sažeo svoju ljutnju zbog te odluke.

“Ovo je sramotno. U trenucima kada gubiš i moraš zabiti gol, ti izvadiš Modrića i ostaviš u igri Casemira”, kazao je navijač.

 

Francuski strateg pokušao je objasniti svoje zamjene.

“Ideja je bila da zamjenama promijenimo igru, to se i dogodilo. U tim trenucima imali smo posjed lopte, igrali smo dobro, ali nedstajalo nam je malo mirnoće u tom zadnjem dodavanju. Valencija se branila dosta duboko i bili su kompaktni i bolji u skoku”, završio je Zidane koji je lijepo nahvalio Valenciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI